2021 + tgs Ελλάς: Γνωρίστε τη Νέα Εποχή της Diamantis Tax!

H Νέα Εποχή της Diamantis Tax

Η εταιρεία μας, Diamantis Tax Λογιστικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες, συνεπής στην αδιαπραγμάτευτη πορεία της με υπευθυνότητα για παροχή ολοκληρωμένων επαγγελματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, που δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στο συγκεκριμένο κλάδο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή και με ύψιστο το αίσθημα ευθύνης σε όλους τους συνεργάτες της, τους πελάτες της και σε όλους τους ενδιαφερομένους, την πλήρη απορρόφησή της από την νέα εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, την tgs Ελλάς.

Η tgs Ελλάς είναι ο επαγγελματικός φορέας στον οποίο έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες συνεργάζονται για την παροχή ολοκληρωμένων:

  • Φορολογικών & Λογιστικών υπηρεσιών (λογιστική, τήρηση λογιστικών βιβλίων, φορολογικό σχεδιασμό, ειδικούς ελέγχους, χρηματοοικονομικές αναφορές καθώς και πολιτικές και διαδικασίες συμμόρφωσης)
  • Υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης και έκδοσης μισθοδοσίας (Payroll)
  • Transfer Pricing (τεκμηρίωση ενδοομιλικών συναλλαγών)
  • Τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων (βάσει ΕΛΠ, IFRS, US GAAP) και συναφών υπηρεσιών διασφάλισης βάσει ISA’s και US GAAS
  • Ειδικό φορολογικό έλεγχο (“φορολογικό πιστοποιητικό”), φορολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Πιστοποίηση υλοποίησης επενδύσεων υπαγόμενες σε Αναπτυξιακούς νόμους
  • Υπηρεσιών χρηματοοικονομικής φύσεως και αναδιαρθρώσεων
  • Υπηρεσιών Ελέγχου και συναφών υπηρεσιών
  • Υπηρεσιών κανονιστικής συμμόρφωσης και συναφών υπηρεσιών
  • Συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η tgs Ελλάς διαθέτει επαγγελματίες που μπορούν να υλοποιήσουν τις θεωρητικές γνώσεις σε πρακτικές λύσεις για την επιχείρησή σας. Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διασφάλισης, των λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δημιουργούμε σχέσεις βασισμένες στις αξίες μας για να κάνουμε το σωστό, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, έχοντας ως πυλώνες την ακεραιότητα, τον σεβασμό, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, την εμπιστευτικότητα, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Η tgs Ελλάς είναι μέλος του διεθνούς δικτύου της tgs Global με περισσότερους από 3.200 επαγγελματίες σε 57 χώρες. Τα μέλη του δικτύου έχουν δεσμευθεί στο να καταστήσουν όσο το δυνατόν απλούστερο το περίπλοκο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, παρέχοντας συγχρόνως στους πελάτες μας ευκαιρίες να προωθήσουν καινοτόμες ιδέες και την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.
tgs είναι το ακρωνύμιο του Think Global Sustainability (μτφ: με την σκέψη στην παγκόσμια αειφόρο ανάπτυξη και βιωσιμότητα).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και προσδοκούμε μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία, η βαθιά γνώση, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός να αποτελέσουν τα εχέγγυα εκείνα που θα δώσουν και σε εσάς τους πελάτες μας και τις επιχειρήσεις σας, την ανάλογη ανάπτυξη, ευημερία και πρωτοπορία.

Η ομάδα της tgs Ελλάς είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει!

Κατεβάστε μια μικρή παρουσίαση της εταιρίας.

Διάβασε περισσότερα:

Μας έχουν εμπιστευτεί

Θελω να δω τους πελάτες σας!

Είπαν για το λογιστικό γραφείο μας

Θα σ’ ενδιέφερε να συνεργαστούμε; Μάθε τώρα τις λεπτομέρειες!

Ο ιστότοπός μας κάνει χρήση Cookies με σκοπό την καλύτερη εμπειρία χρήσης για τους επισκέπτες μας.